BlaBlaBla Agency's profile

SMM Бренд ювелірних прикрас Kohana

«Kohana» — український бренд срібних прикрас та натхнення. Головна мета проекту — показати, що кожна жінка прекрасна, незалежно від віку, статури та зовнішності. У жінки не може бути недоліків. Прикраси «Kohana» створені аби підкреслити природну красу жінки.
При створенні візуального оформлення стрічки Інстаграм ми використовували стиль мінімалізм. Ми хотіли привернути максимальну увагу до прикрас, тому прибрали усі зайві елементи. Щоб підкреслити свою унікальність ми відмовились від стандартних іконок хайлайтс. Для хайлайтс ми розробили ілюстрації, які намалювали від руки за допомогою Ipad та ApplePencil у додатку Procreate. Ідея ілюстрацій — відтворити тендітність жіночого тіла, красу його силуету.
У серпні цього року ми вирішили застосувати стратегію позиціювання як формат жіночого журналу в акаунті срібних прикрас. Аби кожна прихильниця бренду віднайшла у ньому щось не лише гарне для своєї зовнішності, а й для душі, а саме мотивацію, цікаві новини у сфері краси, історичні факти та інтерв’ю, гороскопи. 
Для візуалу кардинально змінили кольорову палітру. За основу ми обрали блактитні, сірі та м'ятний відтінки. Вони створюють прекрасну гармонію з текстурою та відблиском срібла. А ще ці відтінки найкраще сприймаються цільовою аудиторією бренду. 
У рекламних кампаніях використовували меседжі в яких йшла мова про срібло як частину природи, як натуральність. Ми говорили, що цей дорогоцінний метал підходить кожній жінці, дівчині, коханій 💙
SMM Бренд ювелірних прикрас Kohana
Published:

SMM Бренд ювелірних прикрас Kohana

Published: