Nakliyat Hizmeti
Ev, iş yeri, ofis malzeme veya eşyalarının şu an bulunduğu adresten başka bir adrese modern yöntemlerle transfer işine nakliyat hizmeti diyoruz.
Biz nakliyat hizmetini 2000 yılından şu ana değin hiç ara vermeden firmamız bünyesinde kadrolu personelimiz ve logolu kendi nakliye araçlarımız ile yapıyoruz.
Mavi Ege Nakliyat Hizmeti
Mavi Ege İzmir evden eve nakliyat firması olarak şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmetini resmi, kurumsal kalite ile gerçekleştiriyoruz.
Resmi kurumsal kaliteli nakliyat hizmeti nedir? Vergi kaydı olan, fatura kesen, nakliye sözleşmesi imzalayan, taşıma sigortası yapan şirketin sunduğu hizmet resmi kurumsal nakliyat hizmetidir.
Bizden nakliyat hizmeti almak istediğinizde, şehir içi ya da şehirler arası olsun fark etmez, sözlü anlaştığımızda, yazılı sözleşme imzalıyoruz.
Nakliyat ücreti ödemesi yaptığınızda faturanızı oluşturuyoruz. Eşya güvenliğinizi taşıma sigortası ile sağlıyoruz.
En önemlisi ise şirket personelimizle tüm eşyalarınızın ambalaj hizmetini biz gerçekleştiriyor size hiçbir iş bırakmıyoruz.
Bize, izmir evden eve nakliyat hizmeti almak için ulaşabilirsiniz. İsterseniz izmir eşya depolama hizmetimize dair bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz izmir nakliyat fiyatı teklifi isteyebilirsiniz.

Nakliyat Hizmeti
Published:

Nakliyat Hizmeti

Mavi Ege İzmir nakliyat hizmetimize dair detaylı bilgilerimiz.

Published: