Stina Nordskog's profile

Tuvaband - new orders

Tuvaband - New Orders
Dette var en skoleoppgave hvor man skulle lage profilerende elementer til det nye albumet til artisten Tuvaband. Albumet het "New Orders", og vår oppgave gikk ut på å lage en typografisk løsning som formidler en historie. 

Tuvaband fortalte at hun er ofte var inspirert av egne tanker og følelser når hun skriver sanger. Hun er også veldig samfunnsinteressert og bryr seg om miljøet. Derfor drar hun ofte inn slike temaer i sangtekstene. Dette gjalt også hennes nye album: "New Orders". "New Orders" var et produkt av vår tid. Tuvaband sa under møtet at «Verden er i fyr og flamme, både på godt og vondt». Hun mener at verden har blitt mer ekstrem, og ønsket å gi ut et album med en positiv budskap om at alt vil ordne seg.

Jeg valgte å ta inspirasjon av setningen "Verden er i fyr og flamme", og bygget et utrykk som formidlet dette budskapet.
Dette designet ble utviklet ved å kombinere ulike teknikker. "New Order" er laget aom en 3D figur inne i programmet Nomad Sculpt på Ipad. Deretter ble den redigert i Photoshop for å skape det brennende utrykket. 
Album cover
Ved siden av selve albumet, utviklet jeg en ide til en booklet. Denne skal bestå av tekstene til sangene, med et bilde av sangens navn. Dette bildet skal være i samme stil som album coveret. Bildene skal uttrykke følelsen av de ulike sangene. 
Tuvaband - new orders
Published:

Tuvaband - new orders

Published: