Fetöcü alçakların İş Dünyasına şantajları sürüyor. Geçtiğimiz yıllarda siyasetten, sanata, spor dünyasınan iş dünyasına kadar birçok insana haraç kesen, şantajlarla onlardan para sızdırmaya çalışan FETULLAHÇI ALÇAKLARIN, İş dünyasından bazı insanlara hala şantaj yaptığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Hürriyet Gazetesine söyleşi veren Derya Bozovalı, Derya Bozovalı Hürriyet Gazetesi Söyleşisi DOĞAN Grubuna yakın tetikçi kalemşörler ve EKŞİSÖZLÜK’te yazı yazan Fetullahçılar tarafından İTİBAR SUİKASTLERİNE maruz bırakıldı.

Sosyal Medya üzerinden Hürriyet Gazetesindeki söyleşisine ‘Eleştiri’ adıyla düzmece kumpas ve algı yöntemleriyle dil uzatan kalemşör ve ekşinin fetullahçı tetikçileri, İş Kadını Derya Bozovalı’yı hedef aldı.

Derya Bozovalı’yı hedef alarak onu ve şirketlerini karalamaya çalışan FETULLAHÇILAR, tetikçiler vasıtasıyla iş dünyasına şantaj yaparken ; Derya Bozovalı’ya AK PARTİ sahip çıktı. Ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen STEM Panelinde , Bakan Mehmet Şimşek ile Derya Bozovalı bir araya geldiler.


DERYA BOZOVALI’YA SALDIRAN TETİKÇİLERDEN 2’Sİ FETÖ’DEN TUTUKLANDI
Karanlık Oda tarafından da hedef alınan Derya Bozovalı’ya saldıran ekşi’nin tetikçilerinden 2 yazar FETÖ Davasında tutuklanırken, Doğan Medya’daki kalemşörle ilgili de mahkemenin sürdüğü öğrenildi.
AK PARTİ  FETÖ İLE MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR 
AK Parti FETÖ Mücadelesini sürdürürken, FETÖ Tarafından hedef alınan İş Dünyasına da sahip çıkılması gerektiği vurgulandı.
FETÖ İŞ Dünyasına saldırarak ; Girişimcilerin ekonomiye destek vermelerini engellemek ve ülkenin ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalmasına katkı sağlamak maksadıyla hareket ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da , Bakanlarına talimat verdiği ve özellikle İŞ DÜNYASINA dönük FETULLAHÇI Saldırılara karşı uyanık olunması gerektiğini söylediği öğrenildi.
Haberkonseyi isimli internet sitesine konuşan Derya Bozovalı, FETÖ Tarafından hedef alındığının farkında olduğunu ancak çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini anlattı.
Bozovalı ”Kimler tarafından hedef alınıyorsunuz ?” sorularına ”15 Temmuz darbe teşebbüsünü gerçekleştiren terörist başının önünde ceket ilikleyen adamlara desteğe koşan, gazeteci görünümlü tetikçiler.” şeklinde cevap verirken , bu insanları şöyle tarif etti ;
”Kendisine yazar diyen ama kendi adını bile kullanamayan, insanların kişilik haklarına elenen iftiralarla saldırmaktan geçinen bir avuç müfteri.
Sonuç olarak biz kendi yolumuza bakıyoruz. Hedeflerimiz var. Vizyonumuz var. Ülkemize, milletimize hizmet etmek istiyoruz. Ne kadar iftira atılırsa atılsın, algı yönetimi icra edilirse edilsin, biz yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz.”
HABER : Nederland-TURK
Derya Bozovalı
Published:

Derya Bozovalı

Published:

Creative Fields