Kirsten Dalgaard's profile

Kirsten Dalgaard - PORTFOLIO

LOGO/KONCEPT
PROJEKTSTYRING

Den gamle fiskefabrik på Havnen 3 i Gilleleje skulle forvandles til Street Food og "Eat with the locals" Logoet skulle være råt, og samtidig fungere i tråd med de traditionelle røde fiskehuse i Gilleleje. Jeg stod for hele hele projektstyringen, fra udarbejdelse af designlinie, indhente diverse tilbud fra malere og trykkere. Desuden hele ansvaret for markedsføringen både på print, SoMe og kontakt til diverse lokale medier med presseomtale.
MAGASINPRODUKTION

Design og art-director på magasiner (SMAG & BEHAG, GASTROMOMIE/Magasin du nord, Møde & Eventmagasinet). Er projektleder på hele magasinet fra kvalitetsstyring, kontakt til trykkeri og diverse kunder samt udarbejdes af dummy. Sidder endvidere med i redaktionen.

LOGO/KONCEPT
PROJEKTSTYRING

Brasserie Renés skulle have en makeover, og jeg var ansvarlig for designlinie og koncept.
WEBDESIGN, SOME, NYHEDSBANNER
& TRYKT MATERIALE

Ansvar for konceptudvikling, udabejdelse af designlinie
både on-line og det trykte medie.
KONCEPTUDVIKLING & DESIGNLINIE
M E S S E – Nordic Meetings & Events EXPO – NMEE.DK

Ansvaret for ideudvikling og udførsel af designline indebærer mere end ‘design’

… og så kan vi genbruge det meste til næste år!

Vi ønskede at relancere vores mangeårige Møde & Eventmesse, for at tiltrække et større og internationalt publikum. Derfor Nordic Meetings & Events EXPO, som er den største fagmesse i norden indenfor mødeindustrien.

Når man er vært for en så omfattende messe, har det selvfølge mange produktionsprocesser. Der skulle tænkes i logo, stil og farver som symboliserer norden, fonts etc.:

Jeg var ansvarlig for website i Umbraco, invitation, out- og indoor bannere, skiltning på elektroniske skærme til de 3 scener med foredragsholdere, vejvisere, navneskilte, standplaner, billet, gulvskilte, logo på diverse emballage, så som vandflaske, program, awardpris logo med certifikater og statuetter.

I 2020 ønskede vi at tænke i bæredygtighed og CSR, hvilke var en spændende rejse for mig, da der var masser af begrænsninger ifht. hvad du kan få, som er bæredygtigt og man skal ikke forglemme at det også skal hænge sammen rent økonomisk. Det var vigtigt for mig, at skiltningen ikke blev for brun, desuden få skabt et overblik over selve messen allerede i indgangen. Her brugte jeg farveinddeling og kæmpebannere. Derudover benyttede jeg genbrugsbølgepap, men for at visualisere, at jeg havde tænkt bæredygtighed, synliggjorde jeg kanterne, så man kunne se at det var genbrugspap.

Mit trykkeri sagde at alle andre ønskede at skjule det ”uskønne” men jeg fik det synliggjort. Derudover var der selvfølgelig også nogle udfordringer formater i pap, hvorfor jeg blev nødt til at gå på kompromis ifht. de store hængebannere dels ifht. formater og vægt men også ifht. brandmyndighederne. Sidst men ikke mindst, var en en meget vigtig ting for mig at jeg fik designet det meste af velkomst- og skilte materialet uden nogen årstal – så vi kan genbruge det i 2021!

Messen skulle have være afholdt i marts – men så kom corona og juli måned slog vi fast at vi ville afholde messen i september, hvilket resulterede i at jeg skulle retænke skiltningen pga. Afstandsforholdene.

BOGPRODUKTION
KONCEPTSTYRING

Jeg har stået for diverse bogproduktioner, helt fra idegrundlag til designline og projektstyring. (Rejsebøger, Kogebøger, Vinbøger etc. Opgaverne har været mange, da jeg til tider skulle indhente både tekst og billedmateriale fra diverse kunder. Kunsten var at få lavet en ensartet udtryk når billedmaterialet var så mangfoldig. 
Mødeøen Fyn blev en kæmpe succes og har sidenhen udkommet i version 2 og 3. 


PRINT MATERIALE

Outdoor banner til konceptbutikken i Odense samt al print materiale til markedsføring af deres stole.

WEBDSIGN, RENTEGNING AF LOGO
& DIVERSE PRINTMATERIALE

Smykkekunstner Tina Gjersen - udarbejdelse og rentegning af logo, samt website design og handout postkort.

LOGO 

Udarbejdelse af logo til designeren og kunstneren Katja Tamara
JEG SÆLGER ERFARING, OMSORG
& RESULTATER

Jeg har stor erfaring i grafisk design 
og kommunikation – både til de
trykte og digitale medier.

Solid historik i resultatorienteret styring og koordination af produktionsprocesser ift. magasiner, banner, bøger, brochurer, websites,e-papers, emballage, advertorials og grafisk materiale til messer og udstillinger.

Det er altid med skarp fokus og kreativ passion, at jeg engagerer mig i en kommunikationsopgave.

Jeg er vant til at tage det grafiske lederskab fra den konceptuelle idé, gennem det grafiske design og lay-out og til samlet projektledelse af den endelige produktionscyklus.

Jeg leverer altid slutprodukter i høj kvalitet, og jeg når altid en aftalt deadline.


KOMPETENCER

Design og lay-out af diverse SoMe annoncer, magasiner, bøger, rejseguides, brochurer, web-sites og annoncemateriale, flyers, brochurer, posters, messe-materiale, bannere, logoer,

Kunder: Forlag, Kursusvirksomheder og Restauratører

Erfaring i udvikling og udarbejdelse af designkoncepter og grafisk kommunikation

Udarbejdelse af kampagner integreret med salgs- og markedsføringsmateriale ifbm.sser og events (Bella Center, Forum, Messe C, Børsen)

Styling og dekoration ved fotooptagelser 

Projektledelse/produktionsstyring
Kirsten Dalgaard - PORTFOLIO
Published:

Kirsten Dalgaard - PORTFOLIO

Published: