Thea Bode's profile

Guitarbutikken: RABALDER

I en tid, hvor mange musikinstrumentbutikker lukker og slukker på grund af onlinehandel og dets større sortiment, er det afgørende for en fysisk butik at kunne tilbyde en unik oplevelse. Derudover har jeg observeret at mange nuværende musikinstrumentbutikker virker en smule forældet og med et manglende fokus på design og æstetik. Jeg vil gerne skabe en atmosfære og identitet, der adskiller butikken fra den mere upersonlige onlinehandelsoplevelse og kan trække nye kunder ind.


Rabalder er ikke bare en traditionel guitarbutik; det er et sted, hvor mennesker kan samles om en fælles interesse for musik. Det er et sted for eksperimentering, leg og nysgerrighed. 

Navnet giver nostalgiske associationer til Gasolins sang Rabalderstræde og ligger op til lyd og larm. Navnetrækket er skrevet i en Sans-Serif kaldet Mendl Sans Dawn XBold og er robust og kompakt med tykke linjer, og A'erne har form som plektre, hvilket forbindes med butikkens kerne som en guitarbutik. 

De træ primær-farver består af en variant af sort (næsten mørkegrøn), rød og gul. Sekundærfarverne består af en, lyseblå , beige og brun. Farverne kan forbindes med den akustiske guitars brune og beige farver og elguitarens røde farve. For at skabe kontrast til disse varme farver tilføjedes en blå og derved var alle primær-farverne repræsenteret.​​​​​​​

Animationen af navnetrækket er lavet i Processing, of trækker tydelig inspiration fra den tidligere definerede illustrationsstil.
      
Jeg har udviklet en asset-generator i Processing med hj.lp fra ChatGPT i form af en plakat, der genereres ved hjælp af lydinput. Plakaten kan anvendes på både sociale medier og som print i butikken og ude i bybilledet. Både teksten og farverne er justerbare, hvilket muliggør skabelsen af forskellige plakater til diverse arrangementer som kan være med til at skabe nye fælles oplevelser og tiltrække dlere kunder til butikken.

         
Guitarbutikken: RABALDER
Published:

Guitarbutikken: RABALDER

Published: