Fotograf Jylland's profile

Billeder og produktion

produkter og billeder
Er du træt af standard designet i en traditionel webshop. Kan du ikke få webshoppen til visuelt at afspejle de produkter du sælger. Der er næsten ingen grænser for hvordan en Magento shop kan designes . Magento er opbygget på en måde der gør det muligt at designe en helt unik shop. Dine produkter vil fremstå mere troværdigt og det visuelle udtryk vil få dine kunder til at opleve en webshop der er appelerende for øjet! I den virkelige verden er det ikke alle forretninger der ligner Bilka eller Aldi!

Magento Commerce er en ny professionel Open Source webshop. Med Magento får du fuld fleksibilitet og kontrol over webshoppens layout, design og indhold. Magento er en klasse bedre hvad angår funktionalitet, skalerbarhed og konfigurerbarhed.

brugervenlighed

Typo3s backend sørger for en meget overskuelig indholdsstyring. På trods af den funktionelle opbygning er Typo3 egnet til både små og store virksomheder. Systemet kan udvides med et utal af extensions. Endvidere kan der være et uendeligt antal backend brugere med forskellig adgang til sider og indhold! 

Opdatering

TYPO3 websitet opdateres nemt ved hjælp af browseren, uden at forudgående IT-kunskaber er nødvendige. Administrer sider, menuer, indhold og nyheder m.m. let ved brug af intuitivt forståelige ikoner og hjælpetekster.
Brugervenligheden øger mulighederne for bl.a. marketing og salg, fordi der ikke længere vil være så langt fra idé til handling. Informationsniveauet - både internt og eksternt øges let, fordi  opdateringen kan gøres når og hvor som helst. 

Adgangsbeskyttede sider

Med TYPO3 får man muligheden for at oprette adgangsbeskyttede sider således, at informationen kan holdes indenfor den kreds af mennesker som den er tiltænkt. Afgrænsede grupper kan bl.a. dele dokumenter, stille spørgsmål og give svar på lukkede debatfora og dele kalendre som gør det nemmere at planlægge møder, opgaver og projekter. 

Så let som

Alle funktioner styres let ved klik på ikoner som ligner dem man kender fra bl.a. Windows og MS Word. 

Fremtidssikret

Typo3 bliver udviklet af et community der består af nogle af verdens bedste programmører. Dette sikrer at Typo3  altid er under udvikling. Jeres investering er fremtidssikret, da systemet hele tiden bliver forbedret og udvidet! Det enkelte website kan hele tiden udbygges med flere funktioner efterhånden som behovet opstår. Derfor egner TYPO3 sig både til små, mellemstore og store organisationer. Uanset størrelsen på den løsning som ønskes, leverer Typoart altid nøglefærdige løsninger med tilbud om grundig undervisning og supportaftale således, at begyndelsen med at lære det nye system at kende, bliver en god oplevelse og et centralt udgangspunkt for den videre udnyttelse af systemets omfattende muligheder. 

Integration

Skal hjemmesiden integreres med organisationen øvrige IT-systemer er det selvfølgelig også muligt. Som open source program er der fri adgang til at foretage ændringer i TYPO3s programkoder, hvilket giver mulighed for at sætte en overførsel af data til og fra andre IT-systemer op.

​​​​​​​
Billeder og produktion
Published:

Billeder og produktion

Published: